Satsang Full Day Schedule

9:00 a.m.	Arrive, get settled, greet one another
9:30	15 minutes of mantram writing
9:45	30 minutes of reading study A from one of Easwaran's books
10:15	15 minutes of video #1
10:30	Break
10:45	30 minutes for a mantram walk (mantram art or writing optional)
11:15	30 minutes of reading study B
11:45	15 minutes for the second half of video #1
12:00 p.m.	Meditation
12:30	Lunch and clean-up
1:45	30 minutes for a mantram walk (mantram art or writing optional)
2:15	20 minutes to study a passage together – read it aloud, then
	find qualities you would gain if you "become what you meditate
	on".
2:35	25 minutes to work on memorizing passages
3:00	15 minutes of mantram writing
3:15	Break
3:30	30 minutes of video #2
4:00	Meditation
4:30	Program ends

Activities

- Reading study**: Choose a book, like The Bhagavad Gita for Daily Living, Volume 1 or 2, or Love Never Faileth. Choose two readings (3 to 5 paragraphs long) that you find particularly helpful and practical.
- 2. Choose two videos. Note: You can use the Video Study Guides a starting point for the reading and video studies.
- 3. Figure out a mantram walk about 20–25 minutes long.
- 4. Tell participants to bring the chosen book for the study, *God Makes the Rivers to* Flow, a mantram book and pen, and walking shoes. Ask them to bring a bag lunch or potluck dish if you're having lunch.

****How to conduct a reading study**

Read through the entire selection out loud, inviting each person to read one paragraph at a time. Next, ask for someone to summarize the reading. Lastly, ask people to point out sections of the reading that give practical help. Discuss.